PomléRun
Futás kicsiknek és nagyoknak

Újra itt van a sikeres PomléRun futóverseny immár 5. éve!

Ha szereted a sportot, futást, vagy csak szívesen veszed fel a futócipőt, akkor bátran jelentkezz az 5. PomléRunra, amely 2017. május 8-án kerül megrendezésre! A gyerekek jelentkezését is minden korosztályból várjuk.

Győzd le saját magad és hagyd felszínre törni versenyszellemedet! Hozd magaddal barátaidat, családodat vagy kollégáidat, és élvezzétek az igazi sporthangulatot és a gazdag programot az x-bionic® sphere-ben! Ebben a futamban nem léteznek korlátok vagy akadályok, csak kihívások és győzelem. A futás csakis rólatok szól! Ne habozz és jelentkezz!

A jelentkezésen kívül használd ki az alkalmat arra, hogy 50%-os kedvezménnyel írasd be gyermekedet az x-bionic® sphere-ben megszervezett úszótanfolyamra, amely az útiköltségeket is magába foglalja. A diákkategóriák győztesei (az alapiskola alsó- és felső tagozata) ingyenes belépést nyernek az úszótanfolyamra egész osztályuk számára.

MŰSOR

A verseny neve: Pomlé Run:

Szervező: X-BIONIC® SPHERE, a. s.

Társszervező: CZ Slovakia, a. s.
Évfolyam: 5.
A rendezvény helyszíne: x-bionic® sphere, Tölgyfa utca 33, Somorja
Dátum: 8. 5. 2017

Jelentkezés:

Jelentkezni a www.pomlerun.sk honlapon keresztül lehet 2017. április 28-án 24:00 óráig vagy a jelentkezés lezárásáig, amikor a szervező korlátozott befogadóképesség miatt már nem képes több jelentkezést elfogadni. A versenyző neve a nevezési díj befizetését követő 24 órán belül jelenik meg a startlistán.

MŰSOR

Fő partner

Partnerek