PomléRun
FUSSUNK EGYÜTT

Újra itt van a közkedvelt PomléRun futóverseny 8. évfolyama.

A rajtolásig még

Sportrajongók, futni vágyók, családi versenyek kedvelői figyelem! Közeleg a Pomlé Run 8. évfolyama, mely egy különleges esemény, ahol kipróbálhatják képességeiket. A Pomlé Run egy olyan rendezvény, melyen gyerekek, kamaszok, felnőttek, amatőrök és hivatásos sportolók egyaránt összemérhetik erejüket. Erre a sportrendezvényre 2021. május 8-án kerül sor Somorján, az x-bionic® sphere rekreációs és sportközpontban, valamint a Pomlé parkban.

Mérjék fel képességeiket, bizonyítsanak önmaguknak, hogy képesek megbirkózni a távval, mérjék össze erejüket barátaikkal, ismerősökkel, rokonokkal vagy vetélytársaikkal. A Pomlé Run egy olyan rendezvény, ahonnét egyetlen sportos beállítottságú család sem hiányozhat. Örülünk a találkozásnak.

PROPOZÍCIÓK

fontos információk

Általános információk:

 • A rendezvény megnevezése és évfolyama: Pomlé Run, 8. évfolyam
 • A rendezvény ideje és helyszíne: 2020. 05. 08. péntek, 7.00 órától 14.00 óráig, az x bionic® sphere a. s. területén, Tölgyfa utca 33 A, 931 01 Somorja és Somorja város kijelölt területein, a mellékelt térkép alapján.
 • Szervező: X BIONIC® SPHERE a.s., Tölgyfa utca 33 A, 931 01 Somorja, Szlovákia
 • A rendezvény fő partnere: CZ Slovakia, a.s.
 • A szervező elérhetősége: info@pomlerun.sk
  Martina Tomanová, e-mail: martina.tomanova@x-bionicsphere.com
 • Időmérés és a Sunbell megvalósítása:
  Dusan Harangozó - 0905 253 923 (időmérés)
  Marcel Matanin - pályák

Versenyszámok és kategóriák:

 • 150 m - LENTILKY – óvodáskorúak – a gyerekek együtt futhatnak a szülőkkel, de a szülő nem emelheti fel a gyereket. A gyerekek 50-es csoportokban fognak indulni, függetlenül a rajtszámuktól.
 • 800 m - LENTILKY - az alapiskola alsó tagozata- 1-4. évfolyam
 • 1500 m – LENTILKY – az alapiskola felső tagozata, primó-kvartó
 • Családi váltófutás – 150m + 300m + 300m – a váltócsapat minden tagja lefut egy szakaszt és átadja a váltóbotot. A gyerekek futhatnak a szülőkkel. A szülő nem emelheti fel a gyereket! Az első szakaszt 18 éven aluli gyereknek kell futnia. A családi váltófutók 20-as csoportokban fognak indulni a rajtszámok alapján.
 • 3,2 km – hobbifutás
 • 10 km - fő futószám

Bejelentkezés:

A bejelentkezési határidő 2020. május 3. éjfélig, vagy addig az időpontig, míg a szervezők a túljelentkezés miatt kénytelenek lesznek előbb lezárni a regisztrációt, az alábbi honlapon www.pomlerun.sk/registracia.

Nevezési díj:

1. Felnőttek – 10 EUR/fejenként (fő futószám, hobbifutás)
2. Óvodáskorúak és az alapiskola alsó és felső tagozata számára a nevezés díjtalan
3. Családi váltófutás – 5 EUR/váltó

PROPOZÍCIÓK

ZAPLATENÍM ŠTARTOVNÉHO PODPORÍTE DETI PO ONKOLOGICKEJ LIEČBE

Tri dni športu, bojovnosti a radosti pre deti po onkologickej liečbe z celého Slovenska v nádhernom prostredí multifunkčného športového rezortu x-bionic® sphere v Šamoríne. Športové sústredenie v plávaní, stolnom tenise, futbale a ďalších športoch ako príprava na medzinárodné športové podujatia a to Onko Olympiáda ( Hry splnených prianí) vo Varšave a XI. The World Children's Winners Games v Moskve.

Prečo zapájať deti s onkologickým ochorením do športu? Počas onkologickej liečby sú deti izolované od vonkajšieho prostredia, nechodia do školy, nemôžu byť na slnku, sú výrazne oslabené, čo významne zasiahne do ich vývoja a veľmi ťažko sa vracajú späť k rovesníkom. Športové hry im dodávajú motiváciu k prekonaniu seba samých, radosť z nových športových zážitkov a objavujú v sebe bojovnosť, ktorá im pomáha víťaziť nad chorobou. A to je poslaním Onco Games aj v roku 2020.

Fő partner

Partnerek

EXPO Partnerek