x-bionic® sphere

 
Az x-bionic® sphere-ben a sport, a pihenés és a megújulás egy helyen megtalálható az X-BIONIC® kiemelt sportmárkával együttműködve, amely az egész világon ismert. A különleges multifunkciós komplexum nemcsak a professzionális sportolóknak és csapatoknak, sportrajongóknak, családoknak nyújt kedvező feltételeket, hanem az egészséges életmód és a wellness kedvelőinek is.

Az x-bionic® sphere összességében több mint 1 000 000 m2 területen professzionális lehetőségeket biztosít a 27 olimpiai sportágban való teljesítményhez. A komplexum részét képezi az egyik legmodernabb és legnagyobb olimpiai lóversenyközpont, az elsőosztályú X-BIONIC® HOTEL és a modern kongresszusi központ.

X-BIONIC® HOTEL minden látogató igényét kielégíti, legyen az sportoló, professzionális csapat, gyerekes családok, de ugyanúgy a konferencia, a kiállítás és a kongresszus résztvevőinek is. Elsőosztályú szolgáltatásokat biztosítunk 282 szobában, ennek köszönhetően a szállás fogalma új méreteket ölt. Minden szállodai szoba tágas, ízlésesen van berendezve és a legújabb információs televíziós felszereléssel van ellátva. A vendégek ezáltal időben értesülnek minden tervezett aktivitásról, rendezvényről az intézeten belül.

Ha az X-BIONIC® HOTEL-ban szeretne elszállásolni, akkor kattintson ide.

Fő partner

Partnerek

EXPO Partnerek